Bodyweight Training

Gepubliceerd sep. 13, 21
6 min read

Sport Voor Iedereen

Bouw het in in je routine voordat je naar bed gaat of ’s ochtends voordat je weggaat. Reken maar uit; als je elke dag een serie maakt dan heb je aan het einde van de week al heel wat kilo’s gelift - Trainingspakken, voetbalschoenen kopen. Je weet nu wat de voordelen zijn van het trainen met een dumbbell.

Deze set bestaat uit een halterstang, losse halterschijven en 2 sluiters. Het materiaal is gemaakt van stevig gietijzer. Op de stang zit daarnaast een antislip laagje, zodat je het gewicht niet wegglijdt tijdens het liften. Deze dumbbell set van 10 kg is ideaal voor thuisgebruik. Deze stoere dumbbell set bestaat uit een verchroomde stang waar tot 15 kg aan gewicht aan kan hangen.

In één beweging kunnen er zwaardere of extra gewichten aan worden gehangen. Ideaal voor als je wil afwisselen tijdens de training. Een echte vrouwvriendelijke dumbbell set. De set bestaat uit 2 gewichten van elk 0,5 kg. De ideale set voor de beginner die thuis wil trainen. Deze lichtgewicht dumbbells zijn ook zeer geschikt als je bijvoorbeeld van een blessure moet herstellen en met wat extra gewicht wil trainen.

Sportartikel Kopen? Alle Sportartikelen OnlineSportartikelen Hier KopenSportkledij, Schoenen & Accessoires Kopen Online

Houd je niet van roze? Niet getreurd, deze set is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Een handig driehoekig rek met drie verschillende soorten dumbellss. Zo kan je lichtgewicht trainen, maar wel afwisselen in gewicht. De set bestaat uit dumbbells van 1 kg, 2 kg en 3 kg gemaakt van gietijzer - sports shop.

Met deze praktische set heb je jouw gewichten altijd netjes opgeborgen. Welk gewicht dumbbels heb je nodig? Uiteraard bestaan dumbbells er in alle soorten en maten, maar welk gewicht is nou geschikt voor jou? Het kiezen van het juiste gewicht zorgt ervoor dat je je spieren niet overbelast en het maximale uit je training haalt. Online sportwinkel - Hoge korting - Internet.

PlyoboxDumbbell Halterset

De eerste fout is dat je te licht traint, waardoor je lichaam er niks van merkt. De tweede fout is dat je teveel gewicht gebruikt, waardoor de kans op blessures groter wordt. Je kunt de oefening zo niet optimaal uitvoeren en je kan daardoor je spieren beschadigen (polsgewichten). Het is aan te raden om te beginnen met lichte gewichten.

Sportartikelen Voor Heren Online Kopen

Mannen kunnen beginnen met een gewicht van 2 kg tot 5 kg. Als je 15 keer het gewicht kunt liften in dezelfde vorm dan weet je dat het gewicht goed is voor jou. balance board. Als je een beginner bent kun je wel even vooruit met een setje van een paar kilo.

Nu je weet hoe je een geschikt gewicht kiest, hoef je je alleen nog maar druk te maken welke kleur je kiest. Qua vorm en materiaal is het maar net wat jij prettig vindt om mee te trainen. De een geeft de voorkeur aan plastic gewichten, terwijl de ander de voorkeur geeft aan chromen gewichten - polsgewichten.

Jij bent uiteindelijk degene die ermee gaat trainen. Hoe train je met een dumbbell? Als je het juiste gewicht hebt uitgekozen, betekent dit natuurlijk niet dat je automatisch ook goed traint. Niet alleen het gewicht is van belang, maar daar komt ook een juiste training bij kijken (6kg kettlebell). De eerste regel is dat je de training rustig opbouwt, begin daarom met lichte gewichten.

Nieuwe Sportkleding Online Kopen - Sport

Een goede richtlijn is om 15 herhalingen te doen met een dumbbell als beginner. Doe 3 setjes van 15 herhalingen en neem even rust tussen de setjes. Begin pas aan zwaardere gewichten als je deze setjes goed kan halen. Voordat je met zwaardere gewichten begint is het alsnog verstandig om je spieren op te warmen met lichtere gewichten.

Oefeningen met de dumbbell Als beginner weet je vaak niet waarvoor je gewichten eigenlijk allemaal kunt gebruiken. Je kunt de gewichten voor meer oefeningen gebruiken dan je denkt. Staande positie: vanuit een staande positie kun je de gewichten omhoog liften boven je hoofd of terwijl je je armen buigt. Liggende positie: vanuit een liggende positie kun je de dumbbell omhoog liften vanaf je schouders totdat je armen gestrekt zijn - Nieuwe sportkleding online kopen - Sport.

Begin met het gewicht boven je hoofd en laat het langzaam naar de achterkant van je lichaam zakken. Niet alleen is een dumbbell geschikt om losse oefeningen mee te doen. Sport & Lifestyle - Online sportwinkel. Neem bijvoorbeeld gewichten in de hand terwijl je steps oefeningen doet of met je Zumba workout bezig bent. Zo maak je je trainingen uitdagender en zwaarder wanneer jij wilt.

Bestel De Beste Sportproducten

De kettlebel is een ijzeren gewichtskogel met daarboven een handvat. Een kettlebel heeft één zwaartepunt, waardoor het gewicht niet verdeeld wordt. Trainen met een kettlebel is daarom lastiger te controleren dan trainen met een dumbbell. Er zit ook een verschil in de beweging die je maakt met het gewicht. Met een dumbbell maak je een liftende beweging met één arm, terwijl je met een kettlebel het hele gewicht zwaait en tilt tot boven je hoofd.

Met een kettlebell zet je meer spiergroepen tegelijk in beweging. Wil je het maximale out je work-out halen dan is het aan te raden om af te wisselen tussen deze twee verschillende gewichten.

Door ze mee te bewegen in je oefeningen, versterk je je spieren direct. Je intensiveert de bestaande oefening en geeft activiteiten als powerwalking, aerobics en cardio-oefeningen een extra dimensie en zwaartegraad. Wie denkt dat dumbbells alleen geschikt zijn voor het trainen van biceps, borst en schouder heeft het mis: ook je benen kun je goed trainen door dumbbells te gebruiken.

Sportartikelen Voor Dames Online Kopen

Vooral als je graag thuis oefeningen doet is het handig als je het gewicht van de dumbbells altijd aan kunt passen. Ons assortiment bevat o. a. de merken ATX, Barbarian, Heavy Duty en Ironmaster. In het gevarieerde assortiment in gewichten van Fitness Seller vind je uiteraard ook dumbbells. Deze gewichten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, denk aan gietijzer, rubber en chroom.

Bij Fitness Seller heb je de keuze uit veel verschillende dumbbells. Kies bijvoorbeeld voor een hele set die je stap voor stap van licht naar zwaar laat gaan. Of kies voor een set van twee lichte, handzame dumbbells. Of je nu wilt gaan voor een gewicht van 20 kilo of beginner bent en voor een lage prijs gewichtjes aan wilt schaffen, je vindt 't bij Fitness Seller.

Online Sportwinkel Met TopmerkenBestel Je Sportartikelen Met Korting

Je vindt krachtapparatuur in onze webshop, maar ook hulpmiddelen als matten, steps en springtouwen. Ook binnen elke categorie hebben we een uitgebreid assortiment. Bij de dumbbells heb je keuze uit verschillende materialen en merken. Zo kun je je fitness en training helemaal vormgeven zoals jij dat wilt. Fitness Seller heeft daarbij de volgende voordelen: Dertig jaar ervaring, we kunnen dus een doordacht advies geven; Je krijgt 14 dagen bedenktermijn; Afhalen in de grote showroom is mogelijk.

Bench Press Set

Met gewichten van 2 tot 20 kg biedt ons product een complete set van 10 stuks in een enkel gewicht, Het is een geweldige manier om echte training te krijgen . 10 stuks in één 2-20 kg Compact ontwerp Duurzame constructie.

Meer van Steps

Navigation

Home

Latest Posts

Welke Padel Racket Kopen

Published Oct 13, 22
7 min read

Babolat Padel Racket

Published Sep 09, 22
6 min read

Fitness Apparaten Kopen? Fitnessapparatuur

Published Aug 17, 22
7 min read