Gezonde Producten

Gepubliceerd jul. 17, 22
6 min read

Cosmetica Webshop

BolussoMassagestoel

Later keerde hij naar het gebied terug om nader onderzoek te doen. Het bleek te gaan om een significant hogere concentratie van plastic dan elders in de oceaan. Dat plastic bleek niet alleen te drijven, maar ook te zweven in de waterkolom. Moore noemde het verschijnsel de ‘Plastic Soup’, de term die nu in de hele wereld in gebruik is.

Lichaamsverzorging WellnessMassage Gun

Voor nu volstaat alleen de constatering dat er écht iets moet veranderen. Al vanaf haar oprichting draagt Botanical Beauty bij aan een mooiere, schonere wereld waarin de Plastic Soup afneemt in plaats van toeneemt. Zo zijn bijvoorbeeld al deze producten microplastic vrij. Wij zijn er trots op, dat we deze producten kunnen en mogen gebruiken - Wellness producten voor warmte en ontspanning.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Echter alle kleine beetjes helpen.

Theragun

Producten op basis van pure aloe vera en bijenproducten. zonnebank.

Kiezen voor natuurlijke gezondheidsproducten zonder hormoonverstoorders is zorg dragen voor jezelf en de natuur. Biologische en duurzame verzorgingsproducten verwennen je huid en haar. Jouw natuurlijke verzorgingsproducten, Je eerste stappen naar een bewuster en gezonder leven zet je hier. Wij bieden uitsluitend de beste natuurlijke verzorgingsproducten aan, vrij van schadelijke stoffen en goed voor zowel je lichaam als de natuur.

Het is tegenwoordig gelukkig een stuk makkelijker om verzorgingsproducten te vinden zonder schadelijke chemicaliën. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen, natuurlijk. Alleen… ontbreekt meestal dat héérlijk geurtje. Ik besef dat het vaak net die synthetische geuren zijn die schadelijk kunnen zijn of allergieën veroorzaken. Maar ik hou van geuren! Ze betekenen iets en roepen een bepaald gevoel op.

Lichaamsverzorging

Soms een vloek, soms een zegen 😉 Fragrance free is absoluut het veiligste, maar persoonlijk word ik er niet gelukkig van. Er moeten toch gezonde alternatieven zijn, hoor ik je denken? Check! Mijn absolute favoriet als het op gezonde geurtjes aankomt zijn de producten van het Zweedse Maria Åkerberg. Geuren kunnen echt mijn stemming bepalen Neen, ik word niet betaald om reclame te maken.

Ook hierin stelt het merk me niet teleur. Ze hechten bijzonder veel aandacht aan duurzaamheid. Hun verpakkingen zijn namelijk even natuurlijk als de inhoud ervan, want ze kiezen bewust voor flessen en tubes gemaakt van bioplastic of glas. De keuze voor duurzaamheid zit ingebakken in het bedrijf en in elke beslissing die ze nemen.

Zelfs de bank waar ze mee samenwerken heeft een milieucertificering. Je voelt het, duurzaamheid zit in het DNA. Hier in Zweden zijn de producten makkelijk verkrijgbaar, maar onlangs ontdekte ik dat je ze in België en Nederland kan kopen via . Beauty, health & voeding. ps: wil je graag nog meer Zweedse producten zonder schadelijke stoffen testen, dan kan ik de haarverzorgingsproducten van Bruns aanraden.

Lichaam Zonder Gif

* Opgelet, het is niet omdat het een natuurlijk product is dat je er niet allergisch op kan reageren (massage gun) (sporten).

google bent op:Ook behoefte aan een momentje van ontspanning, rust en wat tijd voor jezelf? Niets is zo lekker om jezelf dan te verwennen met een wellness-moment (gezonder leven). Zeker nu, met de koude wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken om te blijven stralen. Tover gemakkelijk je eigen badkamer om tot je eigen thuisspa.

En kleine veranderingen kunnen een grote impact maken op je moment van wellness. - Het juiste licht is essentieel voor een ontspannend en rustgevend effect. Dit effect kan je al cre�ren door het gebruik van kaarslicht. Denk hierbij natuurlijk wel goed aan de brandveiligheid - warmtetherapie. - Planten geven het gevoel van leven.

Gezondheid

Daarnaast zorgt dit aroma ook voor verzachting van de luchtwegen. Wanneer je genoeg daglicht in de badkamer hebt kan je ook denken aan planten als varens, alo� vera en sanseveria. Deze planten houden van een vochtige en warme omgeving en verhogen het zuurstofgehalte in je badkamer. Een win-win situatie dus.

Vind je het moeilijk om stil te liggen in je heerlijke warme bad? Zorg voor een boek of tijdschrift dat je ontspant (lichttherapie lamp). Een heerlijke kop warme ontzurende kruidenthee maakt het geniet-momentje helemaal compleet (zonnehemel). Muziek is enorm bepalend voor je gevoel. Zorg daarom tijdens je wellness-moment voor muziek die je prettig vindt om te luisteren en zorgt voor rust en ontspanning.

- Zorg voor een goede watertemperatuur tijdens je wellness-moment. Het moet niet te koud, maar ook zeker niet te warm zijn. Hoe heter het water, hoe meer vocht je huid verliest. De perfecte temperatuur ligt tussen de 36 en 38 graden. Zorg ook voor het gebruik van de juiste badproducten die je huid verzorgen en niet uitdrogen (pas op met sterk bewerkte badproducten).

Anti-aging & Huidverbetering

BewegenRugstretcher

- Tegenwoordig doen we allemaal graag een dagje welness en/of sauna, omdat dat ontspannend en gezellig is. Mits je de sauna op de goed manier gebruikt: de hele dag in en uit de sauna�s wandelen zonder te letten op temperatuur of zonder te koelen, werkt averechts. - Een sauna gebruik je nuttig als je eerst doucht, dan warm voetenbad neemt, daarna de sauna ingaat en afloop goed koelt.

Zo krijgen lichaam en geest een optimale oppepper en is de sauna een prima stresskiller. Afvallen - Supplement. Ook massages zijn rustgevend en zorgen daarnaast van weg vloeiing van afvalstoffen en een betere doorbloeding. Net als dobberen in een whirlpool. Tip; scrub tijdens het badderen de dode huidcellen weg, dan houdt je er een nog zachter huid aan over.

Het verhoogt je weerstand Een dag naar een wellnessresort zorgt niet alleen voor rust en ontspanning maar ook voor een verhoogde weerstand. Een saunasessie reinigt bovendien je lichaam, houdt je bloedvaten elastisch, ontspant je spieren, geeft je weerstand een oppepper en ververst je waterreserves. Het lichaam wordt minder vatbaar voor virussen en bacteri�n.

413+ Wellness Producten, Biologisch & Duurzaam

In de sauna wordt de lichaamstemperatuur hoger. Hierdoor worden er extra afweerstoffen aangemaakt om ziekteverwekkers af te breken. Doordat het zweten, verlaten de afvalstoffen het lichaam. Na de sauna is het belangrijk om het lichaam goed af te koelen, zodat de doorbloeding weer wordt geactiveerd. In een sauna moet het lichaam dus even hard werken, zodat het later helemaal kan ontspannen.

2. Je sport zonder te sporten Tijdens een rondje sauna versnelt je hartslag met zo'n vijftig procent, net als bij het sporten. Regeneratie niet alleen na het sporten, maar ook betere sportprestaties. En bevordert gewichtsverlies. 3. Minder stress en meer geluk Een dagje wellness is een uitstekende gelegenheid om helemaal weg te zijn van de alledaagse dingen.

Er ontstaan meer endorfines of hormonen van geluk. - De sauna is de ideale plek om uw hoofd even helemaal leeg te maken. Door de warmte in de sauna's, baden en rustruimtes ontspannen uw spieren en ervaar je de stilte. Ook de spieren in de rug, net en schouders, die vaak gespannen zijn, als we gestrest zijn.

Backstretcher
voetverzorging

voetverzorging

verzorgingsproducten

voetverzorging

wellness

backstretcher

Uw geheugen wordt beter en u denkt sneller! 5. Beter ademen na de sauna Een bezoek aan de sauna zorgt ervoor dat slijmvliezen tot wel zeven keer zo sterk worden doorbloed als normaal. De ademhalingsspieren ontspannen hierdoor en zullen de luchtpijp vertakkingen verwijden; u merkt dat u vrijer kunt uitademen - Effectieve huidbehandeling.

Navigation

Home

Latest Posts

Welke Padel Racket Kopen

Published Oct 13, 22
7 min read

Babolat Padel Racket

Published Sep 09, 22
6 min read

Fitness Apparaten Kopen? Fitnessapparatuur

Published Aug 17, 22
7 min read